7 juni 2011

Bilder från LO-väst lägret

Bättre sent än aldrig kommer några bilder från LO-väst lägret.

Vilken kontakt Otto har med matte



Världens vackraste schäfer-jävel...?!

Ulla & Ässi (?)

Mia & Zkryta

Håkan & Zot

Utställnings helg

I helgen har det varit en ren utställnings helg, lördagen spenderades på NÄKKs utställning på Restad Gård med sällskap av Frida och Ilta. Jag har verkligen en underbar hund som gör precis allt för mig och jag kunde inte få en bättre följeslagare. I domarnas ögon är hon dock ingen skönhet men hon är rastypisk i alla fall.

Kritiken från Karl-Erik Johansson löd; God typ. Feminint huvud. Mörka ögon. Kunde ha bättre utfyllt nosparti. Tångbett. Bra hals. Behöver få mer bröstkorg. Ryggen är välvd över ryggen. Knappa vinklar. Rör sig ok. Ganska bra päls. GOOD. Mentalitet; utmärkt.

På söndagen var vi på Tånga hed och riesenutställningen. Domare där var Siv Jernhake och kritiken löd; Feminin tik. Välformat huvud. Bra öron. Fin hals. lagom ryggläng men välvd i länden ngt brant kors. Behöver utvecklas mer i bröstkorgen. tillräckligt vinklad bak men går hastrångt. Bra päls. Bra steglängd. VERY GOOD

Röjas två bröder Ringo och Regazzo var också på riesen-utställningen och visade upp sig även de med fina resultat.
Regazzo

Ringo


 Regazzo, Röja och Ringo alla fick bedömningen Very Good,

3 juni 2011

Bildblog

Här kommer lite mobilbilder från en promenad med badning och solning vid Vänern. Med på promenaden är Plus som vi sitter barnvakt åt.

Plus känner på Vänerns vindar
Kul att fotografera nått annat där man ser vad det är och inte bara blir en svart fläck

Här ska det badas
Plus ligger hellre och solar

Spaning över Vänern




Solning...

det är viktigt att vända på dig för att få en jämt solbränna...






Till en början var det trevlig att ligga jämte och tugga på pinnen tillsammans, men det var först senare som hon kom på den verkliga anledningen till att små hundar uppfunnits..

Tuggstöd och pinnhållare!