10 maj 2012

Dagens träning

Dagens ridhusträning i bilder finns Här

9 maj 2012

Vårdopp

Röja och hennes man Otis tog igår en skön promenad på Gaddesanna. Massa röj och bus. Vattnet och sanden yrde om dem. 
 


Fler bilder finns på Vårdoppet med Röja och Otis och Våren på Gardesanna

6 maj 2012

Mentaltest

Igår gjorde Röja mentaltest i Rommelanda. Domare var Reino Oskarsson och Owe Andersson. Kan inte annat än vara nöjd då hon fick ihop 472 poäng och är skottfast. Förhoppningsvis kan det komma upp film på MT.t framöver. Ska bara fjäska med Röjas husse så att han hjälper mig.

Så Röja får själv berätta om sin dag på mentaltest banan

Igår var en fräck dag men lite läskig dag. Jag fick leka massor med matte och med en annan människa fast mest ville jag leka själv.  Sedan så fick jag jaga och sedan försöka få ut den ur ett rör. Det hjälpte inte ens att försöka äta på röret för den kom inte ut ändå. Sen sprang matte bort och jag fick leta efter henne, då hoppade det upp en ful gubbe och försökte skrämma mig men det gick inte för jag var tvungen att hitta matte.

Sen kom det nån tok som hoppade och studsade och var konstig men det var inget att bry sig om, för det var ju en människa där under. Nu hade det hänt så mycket fräcka grejer att jag blev så spänd på att det skulle hända massa nya häftiga grejer och det gjorde det. När vi skulle gå på promenad så hoppade det upp en blådåre framför oss. Jag blev förbannad för så gör man inte, och skrämma min matte sådär! Så jag sprang fram och puttade till den för att förtydliga det dåliga uppförandet. Efter det skulle man gå förbi igen men vad var de bra för för han var ju inget att hänga upp sig på.

Efter det var det en ny promenad där det började skramla på, men jag brydde mig inte om det för så brukar det låta när matte grejar i köket. Fick sen kikat och även det var inget att bry sig om.

Sen så skulle vi stå stilla och så helt plötslig kom dte upp en liten ful filur. Först brydde jag mig inte men sen när han kom närmare blev jag arg för han såg så dum ut. Han fattade inte att jag menade allvar och kom närmare och närmare. Då blev det lite läskigt så jag ställde mig bakom matte och hoppades hon skulle fixa det. Men hon är inte så tuff hon heller så hon bara stod där till ingen nytta. Så när hon släppte mig och sedan gick närmare tog jag en liten omväg ifall han var elak innan jag gick fram för även om han var ful så var han lite spännande.

Sen så stod vi stilla igen och då sköt det i skogen. Inget att bry sig om. När vi lekte sköt de också men då hade jag inte tid att lyssna på det för att leka är det bästa som finns.

Matte var stolt och nöjd och ringde sedan och skröt för massa människor. Själv la jag mig och sov i soffan och drömde massa spännande drömmar om vad vi gjort under dagen i skogen. Synd att alla skogspromenader inte är lika spännande.