6 januari 2009

My Dog

Söndagkväll anlände "stockholmarna" trötta efter den långa resan kröp de till säng, för att tidigt styra resan vidare till MyDog. Efter de cirklat runt i parkeringshuset, fått lugna M efter vredesutbrott på tutande medtrafikanter fick de tillslut en parkeringsplats.
De hoppades nu på att hinna in till bedömningen i tid men i värsta fall så gjorde de inget o de missade, det var ändå ingen "bra" dommare.
De hann till bedömningen och den "inte-så-bra-domaren", tror jag gav dem 1.a pris och 2.adra placering i konkurrensen. Mer om detta kommer ni kunna läsa HÄR.

Själv stod jag i rasmontern för riesenschnauzer. Det var trevligt att få träffa andra som har rasen och prata för skäggaporna.
Tog en snabb sväng runt och kollade shoppingen men hittade ingen som jag kände jag behövde. Jackie hade säkert velat handla massor men hon fick nöja sig med lekstunden med tollarflickorna Nea och Qins och lillebror Hill, Border collie hemma på tomten.

Medans tollarflickorna och matte ställde idag med, så tog vi med oss resten av stockholmarna ut i de västgötska skogarna och sedan en biltur på slätterna.

Kort sagt trevliga, intensiva och nostalgiska dagar. Nu väntat jag bara på min födelsedagspresent. En weekendresa till Stockholm... He he

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar