10 januari 2010

Äntligen

är hon, Röja här!

Resan hem gick mycket bra och Röja låg och stensov konstant. Vi var dock elaka och väckte henne tre gånger för att ta kissepaus längs vägen.

Hemma har hon nu börjat acklimatisera sig men hon har stora invändningar mot några av våra ideer. Hon ogillar skarpt att bli väckt om natten för att gå ut och kissa. Fast å andra sidan vill hon inte gärna gå ut och kissa på dagarna heller. Kanske kan det bero på att det är så himla kallt ute och varmt inne. Men hon börjar lära sig att så fort man är färdig så rusar man mot ytterdörren och väl inne finns ett par skitroliga tofflor som man kan stjäla om matte inte är med på noterna. (Det vill säga så lyckas hon allt för ofta)

Men vi har även olika åsikter om buren. Jag säger att det kommer att bli världens bästa ställe. Röja är skeptisk. Jag säger att det är bättre att sova där än mitt på golvet bland galna katter. Hon protesterar högljutt. Man kan äta där inne säger jag och hon försöker på alla sätt och vis att ha någon kroppsdel utanför. Ja, ja skam den som ger sig. Buren ska bli världens bästa plats.

De galna katterna bidrar iallafall med något gott, det stärker mig som den goda, trevliga och trygga flockledaren. katterna blänger, skriker elaka saker och vem tröstar då med sin trygga famn...? Snacka om att utnyttja läget. Hehe...


En högst ovillig fotomodell, iallafall på stillbild.

Hoppas det gick bra för er andra att komma hem och det var jättekul att få träffa så så många av kullsyskonens nya familjer och självklart Thorax med matte.

3 kommentarer:

  1. Oj vilken sötnos! :D Hoppas att allt går bra!

    SvaraRadera
  2. Underbara valpar vi har fått!!! Rut är lugn som en filbunke & gnäller när hon vill ut... sover hela nätter (sent - tidigt)! Njuter!!

    SvaraRadera
  3. vilken liten söting! va roligt för er!!

    kram

    SvaraRadera