1 januari 2010

Året som gått...

Jackies år kan sammanfattas med att hon fyllt jämt (10 år), många nya och roliga leksaker, godis, livsglädje, klickerkurs och barnvaktning.

Jessika har haft humörsvängningar, pluggat, photoshoppat och varit arbetslöshet. Nya arbetsuppgifter har dock kommit med toalettskurning, golvmoppning, äckel och hårtussar. Därefter var det komvuxstudier, en problembil, viktuppgång, klädbrist och slutat med godisätande. Nya vänner som funnits och gamla har försvunnit. Varit på riesenläger med lånad hund och utan hund. Haft många och långa valpdrömmar. Varit hundvakt, frisör och alltiallo.

Lite resande har hunnits med, som en Polenresa, Tysklandstur, Skånetripp och jag har en sambo som blivit gammal. Varit på stora kalas och små grillkvällar med några små bakfyllor och olika slags bukfyllor.

2010
Först ser vi fram emot tillökningen som kommer.
Efter det har jag som mål att komma in på någon utbildning som är på minst ett år. Jag ska även ta tag i mina laster, helst sluta med dem helt men främst minska på dem.

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År!!
    Nu är det bara 1 vecka kvar! Vi hämtar Rut på lördag - åker fredag em o övernattar i Olfström för att slipppa köra långa resor samma dag. Fredag fm är det MyDog som gäller & kanske lite tok-shopping :)

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig blandras, ser så lurvigt busig ut. Bildskön :o)

    SvaraRadera