7 juli 2008

Helgen som varit

Har inte bestått av så mycket hundträning då vi haft gäster här sedan torsdag. Lite slalom och hopphinder har vi tagit oss tid att träna. Annars så har det mesta varit promenader, bergsklättring och bad.

I lördags var en nästan hundledig dag, klockan 5 gick jag upp och gick en promenad med hundarna. För att sedan väcka bror, Ea och sambo för att bege oss oss av hemifrån klockan 7.
På vägen käkade vi frukost och klockan 10 var vi framme på Boda Borg.
För er som inte vet vad det är, så kan man säga att det är lite som Fångarna på fortet. Fast man går in hela gruppen för att klara olika utmaningar.
Det består av 21 olika banor som består av 3-5 rum.
I ett rum så skulle man krypa igenom en labyrint, och när man klarat det rummet så skulle man balansera på en bräda och i tredje rummet skulle man fiska upp en väska på en pinne för att skicka den vidare till nästa pinne.
Vissa banor var väldigt svåra och andra ännu svårare. Men efter fyra timmars kämpande hade vi fått ihop 8 stämplar! Det var en mycket rolig dag och inte så dyrt heller!

På vägen hem sov vi alla väldigt gott, förutom sambon som fick köra...

Vi var hemma vid halv7 och gottade oss då med pizza.
Pondus hade passat farfar hela dagen så han var ganska så trött när vi kom hem.
Det är rörigt att hålla koll på gamla gubbar som ska se på TV, lägga patiens och som går ut och röker...
Det är så skönt att veta att Pondus är snäll och skötsam när farfar passar honom.
Vi avslutad dagen med en promenad och sen kröp vi ner i sängen.

På söndagen så träffade vi labben Stina på promenaden så de fick leka lite, Jackie springer bara runt och skäller. Medan de andra lever rövar och man får akta sig för att inte bli omkullsprungen.

Senare på dagen fick vi hem kattungarna, fortfarande könlösa.
Hundarna accepterade tillökningen men katterna har fortfarande inte godkänt dem. Tigra har hälsat men Elise flyr så fort hon ser dem.
Detta kan nog bli en rolig följetång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar